Route C

Expert route

Wat kun je verwachten?

Route van ongeveer 19 km per dag
Tof avondprogramma
Slapen in een tent
Heel veel andere deelnemers uit te regio
Toffe insigne

Over deze route

Route C is voor iedereen die al ervaring heeft met de Winterhike. De route is speciaal ontworpen voor Scouts opzoek zijn naar een uitdaging, waarbij iedere dag ongeveer 19 km wordt afgelegd.

Voor het volgen van Route C beheersten deelnemers verschillende routetechnieken goed. Naast de gezelligheid die je als groep ervaart tijdens het wandelen worden de deelnemers uitgedaagt en genieten van de omgeving tijdens de Winterhike.

Als beloning voor het voltooien van Route C ontvangen de deelnemers het zilverkleurige insigne om hun kompasroos mee uit te breiden, welke tevens dient als tastbare herinnering aan hun Winterhike-ervaring.

Routetechnieken

GPS
Blinde Oleaat
Stafkaarten
Vergelijkbare routetechnieken

Route C Plus

Is route C niet uitdagen genoeg, probeer dan Route C te lopen met volledige bepakking. Alles wat je dat weekend nodig hebt gaat in een grote backpack op je rug. Dit is goede voorbereiding voor als je binnenkort overvliegt naar de Rowans

Als beloning voor het voltooien van Route C met bepakking ontvangen de deelnemers het goudkleurige insinge om hun kompasroos te voltooien, en hierme de Winterhike-ervaring af te ronden.

Route a Route a Route c plus Route c